silkroad online ücretsiz bot agbot kurulum

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere yıllardır oynadığım online oyun, silkroad online'da şuan aktif çalışan ve free (ücretsiz) olan bir botu anlatacağım. Botumuzun adı Agbot.

Önce botumuzun dosyalarını indirelim

Turbobit Download: Update.5.4.1.zip

AgBot File Download : Package5.4.1.nomap

Download: Update.5.4.1.zip (Alternatif link)

Dosyalarımızın şifresi : "agbot123"

Bu 2 dosyamızı indirdikten sonra silkroadımız  nerede yüklüyse oraya giriyoruz ve oyunumuzun bir kopyasını alıyoruz çünkü kopyanın içine kuracağız botumuzu.

İlk olarak "Package5.4.1.nomap bunun içindeki dosyalarımızı kopyaladığımız silkroad online oyun dosyalarımızın arasına atıyoruz.

İkinci olarak ise "Update.5.4.1.zip"  bunun içindekileri aynı şekilde oyun dosyalarımızın arasına atıyoruz, aynı dosyalar var üzerine yazılsınmı diyecektir onaylıyoruz. Bu işlem ile botumuzun güncel dosyalarını atmış olduk.

Şimdi botumuzu çalıştırmadan yapacağımız bir işlem daha var "MediaPatcher" bunu çalıştırıyoruz ve oyun dosyalarımızda botun çalışmasına göre değişiklikler yapıyor.

Şimdi geldi botumuzu çalıştırmaya oyun dosyalarımızın arasında "nuConnector1.5" sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyoruz.

Connector'umuzu çalıştırdıktan sonra "agbot" sağ tıklayıp yine yönetici olarak çalıştır diyoruz.

Ve son olarak botumuz'da çalıştıktan sonra silkroadımızı çalıştırıyoruz, oyuna giriş yapıyoruz bu kadar :).

Yapamayan veya sorun yaşayan arkadaşlara yorum bölümünden sorunlarını yazarlarsa yardımcı olabilirim.

Not: DC (Oyundan banlanma) gibi bir durumla ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum ben yıllardır free bot kullanıyorum çarım hala duruyor.