iPhone 6′nın Ön Paneli Karşınızda

iPhone 6 olduğu iddia edilen görseller ile karşılaşmaya devam ediyoruz ve edeceğiz de. iPhone 4 lansmanı öncesi bir mühendisin barda unuttuğu iPhone 4 görsellerine çoğu kişi inanmamış ama telefonun gerçekten de o olduğu anlaşılmıştı. Bundan dolayı bu tarz haberlerin kaynağına bakmadan yayınlamak bir bilgiyi öncelikle sizin öğrenmeniz açısından oldukça önemli olduğu için bu haberlerin paylaşımına devam etmekteyiz.
iPhone 6 olduğu iddia edilen bu ön panellerin öncelikle 2 renk olduğunu belirtelim. Son dönemde Apple’a yakın kaynaklardan alınan duyumlara göre firma çok tutulan Gold renginden vazgeçecekti. Bu görsellere göre de bu iddia doğrulanmış oluyor. Eskisi gibi siyah ve beyaz renkten oluştuğu iddia edilen iPhone 6′nın görüntülerini birlikte inceleyelim.


Gördüğünüz gibi yeni iPhone 6 iPhone 5S’e göre daha yuvarlak hatlara sahip bir telefon olacak. Ön kameranın ise kulaklığın üzerinden yan tarafa alınması özellikle kameranın temizliği anlamında oldukça iyi düşünülmüş bir ayrıntı olmuş. iPhone 6′nın LG G’de ki gibi “çerçevesi” bir yapıya sahip olacağını da söylemek yanlış olmayacaktır.Siz ne düşünüyorsunuz ?
Ekran Görüntüleri