Twitter Masaüstü Uygulaması [v2.1][Twitter Desktop Application]


Merhabalar arkadaşlar.. Bugün ilk defa kendim yaptığım bir programı tanıtacağım. Programın adına "Twitter Masaüstü Uygulaması" adını verdim. Üstteki ekran görüntüsü programa aittir. Bu program Twitter kullanıcılarının ihtiyaçlarını tek tıkla karşılamaları için tasarlanmıştır.  Verdiği hizmet olarak bulunduğu zamanın en bilinen ve en çok memnun kalınan servisleri sisteme eklenmiştir. Siz saatlerce Google'da uygulama arayacam deyip zaman kaybı yaşamayın diye ihtiyacınız olan tüm Twitter uygulamalarını tek bir programda topladım.


Programın Avantajları :
  • Tek bir tık ile Twitter'da gezinebileceksiniz.
  • Takipçi kazanabileceksiniz.
  • Sizi takip etmeyenleri bulup, onları kolayca takipten vazgeçebileceksiniz. Bunun için sisteme 3 farklı uygulama ekledim. İstediğiniz birini kullanabilirsiniz. Uygulamaların toplamını aldığımız zaman 100+100+50 olmak üzere günde maksimum, sizi takip etmeyen 250 kişiyi bulup, takipten vazgeçebilirsiniz.
  • Twitter mesaj kutunuz doluysa ve tüm mesajları silmek size zahmetli geliyor ise, tek tık ile tüm mesajlarınızı silebileceksiniz.
  • Programdaki uygulamalar kesinlikle reklam yollamamaktadır. Uygulamaları seçerken özellikle reklam yollamayan uygulamalar olmasına dikkat ettim.
  • Duvarınıza reklam yollayan uygulamaları görüp anında kaldırabileceksiniz.
  • Uygulamaları aynı anda kullanabilirsiniz. Bir taraftan takipçi kazanırken diğer taraftan takipten vazgeçenleri görebilirsiniz.


Şuanki Versiyon : v2.1
Programın şuanki en güncel versiyonu : v2.1
Eğer sizdeki versiyon da v2.0 ise güncel versiyonu kullanıyorsunuz demektir.
Programın en alt kısmından hangi versiyonu kullandığınızı görebilirsiniz.




Anti-Virüs Uyarıs Alanlar Mutlaka Okusunlar!
Arkadaşlar, program özellikle Windows8 işletim sistemlerinde veya bazı virüs programları, programı virüslü olarak gösterebilir ama program tamamen temiz bir programdır. Bilgisayarınıza hiçbir zararı olmayan ufak bir masaüstü programıdır. C# programlama dili ile yazılmıştır. Programı lisanssız ve ücretsiz olarak dağıttığımdan dolayı böyle bir uyarı almanız gayet normaldir.



Güncelleme Notları :
Programın ilk yayınlanma tarihi (v1.0) : 28.07.2014
Program güncelleme tarihi (v2.0) : 30.07.2014 - Güncelleme yenilikleri alt kısımda yazıyor.
Program güncelleme tarihi (v2.1) : 31.07.2014 - 'Uygulama Kaldır'a otomatik güncelleme eklendi.

V2.0 Güncellemesi İle Gelen Yenilikler ve Kapatılan Açıklar 
  •  Programın açılışına "Program yükleniyor..." arayüzü eklendi. Böylece program açıldığı sırada hiç donma yapmadan program rahat bir şekilde kullanabileceksiniz.
  • "Uygulama Kaldır" sekmesine "Sayfayı Yenile" butonu eklendi. Böylece Twitter'a bir defa giriş yaptıktan sonra Twitter sizden yeniden giriş yapmanızı ister ise, tekrardan giriş yapmak yerine sadece "Sayfayı Yenile" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.
  • İletişim sayfasının gereksiz yere yüklenip programın daha çabuk yüklenmesi için iletişim sayfası artık sadece isteğe bağlı olarak açılabilecek.
  • Programı yanlışlıkla kapatmaları engellemek için artık program kapatılacağı sırada "Çıkmak İstediğinizden Emin Misiniz?" sorusunu sormaktadır. Onay verdikten sonra programdan çıkılmaktadır.


Görüş - Öneri ve Şikayetler
Program ile görüş, öneri ve şikayetlerinizi aşağı kısma yorum olarak bildirebilirsiniz. Dilerseniz buraya tıklayarak, iletişim formu üzerinden program ile ilgili görüş, şikayet ve önerilerinizi bana bildirebilirsiniz.

Program ile ilgili tüm görüşleriniz dikkate alınacaktır ve ona göre eğer programda hata var ise iyileştirmeler yapılacaktır.