Ebru Gündeş Reza Zarrab boşanıyor mu?

2010 yılında İran Azerisi iş adamı Reza Sarraf'la evlenen Ebru Gündeş evliliklerinin 17 ve 25 Aralık'ta yapılan yolsuzluk operasyonlarında eşinin gözaltına alınması sonucu kötü günler geçirmiş ve Ebru Gündeş ve Reza Zarrab hakkında sürekli çıkan boşanacakları iddia edilmişti. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan magazin programı 'Söylemezsem Olmaz'da Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanacağı hakkında şok iddialar ortaya atıldı!





2010 yılında İran Azerisi iş adamı Rıza Sarraf'la evlenen Ebru Gündeş evliliklerinin 17 ve 25 Aralık'ta yapılan yolsuzluk operasyonlarında eşinin gözaltına alınması sonucu kötü günler geçirmiş ve Ebru Gündeş ve Reza Zarrab hakkında sürekli çıkan boşanacakları iddia edilmişti. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan magazin programı 'Söylemezsem Olmaz'da Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanacağı hakkında şok iddialar ortaya atıldı!

Programda Ebru Gündeş'in tape olaylarından sonra çiftin arası bozulduğu konuşuldu. İddialara göre Ebru Gündeş tapelerde çıkan "En güzellerini bana ayır" lafını duyduktan sonra hemen boşanmak istedi ancak Reza Zarrab, Ebru Gündeş'i 15 Ekim 2011'de doğan kızı Alara'yı göstermemekle tehdit etti.

Bu iddiaların ortaya atılmasının ardından Ebru Gündeş'in instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta Hayırlısı yazması iddiaları güçlendirdi.